Pijlers en Projecten

Eagles4Deventer gaat voor gezond

Ik ben te moe om in beweging te komen. Ben meer aan rust toe dan aan beweging.
Dat had je gedacht, dan juist is het aan te raden jezelf aan te pakken en in actie te komen.
In Deventer delen Eagles4Deventer, Salland verzekeringen en Sportbedrijf Deventer de doelstelling om bij te dragen aan de gezondheid van basis en voortgezet onderwijs leerlingen en de bewustwording van leerkrachten in het onderwijs. De keuze voor Ga voor Gezond is gebaseerd op de toegankelijkheid en eenvoudige toepasbaarheid van de methode. Ze is laagdrempelig in kosten (gratis) en implementatie (eenvoudig toepasbare lessen). Combinaties met smaaklessen en schoolgruiten zijn snel gemaakt.

Activiteiten zijn gericht op de bevordering van een gezonde leefstijl, want wanneer je lekker in je vel zit presteer je beter.

Projecten:

Sfeerimpressie: klik


Lees meer

Eagles4Deventer brengt buurten in beweging

Welke teams zullen dit jaar gaan strijden om de GA Eagles Cup.
De GA Eagles Buurtleague is een uniek project van 4 maanden waarbij jouw team zich moet kwalificeren voor het voetbaltoernooi om de GA Eagles Cup. Kwalificatie kan je afdwingen door trainingen, oefenwedstrijden en buurtbijdrages uit te voeren in je eigen wijk. Dit doe je natuurlijk niet voor niets, want voor je prestaties ontvang je mooi GA Eagles prijzen. De beste zes teams in jongens oud, de beste zes teams in jongens jong en de beste vier meidenteams plaatsen zich voor het toernooi om de GA Eagles Cup.

Activiteiten zijn gericht op het bevorderen van sociale cohesie in wijken en buurten, sportieve ontmoetingen brengen mensen dichter bij elkaar.

Projecten:

Sfeerimpressie: klik

 

Lees meer

Eagles4Deventer voor iedereen

Willen wij er iets van maken, dan zijn wij er zelf ook verantwoordelijk voor.
Gewoon meedoen in de samenleving. Vanzelfsprekend toch? Voor de meeste mensen gelukkig wel. Voor sommige mensen is er echter wat extra nodig om dat mogelijk te maken. Omdat ze ouder worden en minder makkelijk ter been zijn. Minder of niet kunnen zien of horen. In een rolstoel zitten. Omdat ze verstandelijk beperkt zijn of een psychische/psychiatrische stoornis hebben. Een inclusieve en toegankelijke samenleving mag dan een grote ambitie zijn, het is minder ingewikkeld dan het lijkt.

Activiteiten zijn gericht op de participatie van iedereen, in het bijzonder zij die extra steun verdienen zoals sociale minima en mensen met een beperking.

Projecten:

Sfeerimpressie: klik
Lees meer

Eagles4Deventer laat talenten groeien

Een andere aanpak is een kans voor open doel.
Eagles4Deventer en GA Eagles geloven in het benutten van de club, de spelers, het stadion en de faciliteiten om jongeren een WOW ervaring te geven. Deze ervaring verbonden aan lessen en leerervaringen kunnen kinderen in achterstandssituaties net dat extra zetje geven waardoor hun ontwikkeling positief wordt gestimuleerd. We verbinden leren en ontwikkelen met de uitdagende wereld van het topvoetbal. Het stadion, het topsportklimaat en het succes van de voetballers dragen allemaal bij aan een omgeving die jongeren stimuleert en prikkelt tot betere leerprestaties en tot een trotse fan.

Activiteiten zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van jeugdigen, want jong geleerd is oud gedaan.

Projecten:

Sfeerimpressie: klik
Lees meerFotoalbum

foto foto foto foto

                        
             GA Eagles Leercentrum
           

                  Deventer Actief
                   
       Deventer gaat voor Gezond
 
                  

          GA Eagles Buurtleague

                     


foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto